Iencsi, lecţie pentru Condescu

560

Fostul antrenor al Pandurilor, Adrian Iencsi, crede că a fost îndepărtat prea devreme de la Târgu Jiu. Deşi a avut un parcurs oscilant cu fostul rapidist la timonă, Pandurii nu s-a mai regăsit după plecarea acestuia, şi s-a afundat în zona retrogradării. Iencsi a declarat, în repetate rânduri, că se ataşase de oraş şi suporteri, pentru că fanii olteni sunt foarte pătimaşi.
În cadrul unei emisiuni la Sport Total FM, antrenorul a spus din nou că Marin Condescu a luat o decizie în grabă, iar consecinţele se văd. “Aţi căzut pradă unor ispite, după părerea mea. Eu v-am spus şi atunci, dacă dumneavoastră credeţi că despărţirea este cel mai bun lucru, ne despărţim cu respect. Din păcate, timpul nu v-a dat dreptate. Eu sunt alături de echipă, de dumneavoastră, sper să se formeze o echipă bună, competitivă, să aveţi puterea de convingere să susţină echipa asta”, a spus Iencsi. În schimb, Marin Condescu l-a sfătuit pe fostul internaţional să fie mai dârz faţă de jucători şi conducători. “Sunt lucruri în viaţă după care dacă alergi nu le prinzi şi dacă fugi nu scapi. Ce ne este dat trăim şi timpul va decide cine a avut dreptate. Lui Iencsi îi prevăd un viitor foarte bun, dar să mai lase din bunătate”, a afirmat Condescu la acelaşi post de radio.
Iencsi a mai spus că ar trebui ca acţionarii să se implice în salvarea clubului, iar promovarea nu putea fi pusă în discuţie la început de campionat.
“Cred că l-a nemulţumit (n.r. Marin Condescu) faptul că eu spuneam tot timpul că echipa asta nu putea trage la promovare. Mi-aş dori enorm de mult ca acţionarii să se implice pentru salvarea acestui club. Lumea respiră fotbal, acel oraş merită să aibă o echipă în Liga 1”, a completat Iencsi.
În schimb, Marin Condescu a declarat că dacă membrii fondatori şi-au uitat contribuţiile vor veni oameni care nu-şi vor mai lua mâna de pe echipă. “Ei sunt trecători, vor veni alegerile, vor veni alţi oameni care vor înţelege acest fenomen social. Ei nu merg pe stradă să vorbească cu oamenii. Ei nu ştiu ce înseamnă Pandurii. Aproape că nu există echipă în primele două ligi care să nu aibă jucători crescuţi la Pandurii”. Mai mult, principalul creditor speră ca formaţia gorjeană să arate mai bine din retur, asta şi dacă va acumula la aspectul fizic. “Iencsi spunea că jucătorilor noştri le-a lipsit pregătirea de vară, acum au timp să-şi facă pregătirea”. Campionatul se reia la sfârşitul lunii februarie.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here