I-a explodat jucăria în mână

603

capse explozibileUn băieţel din Târgu-Jiu a suferit arsuri pe o mână în urma unui incident nefericit. Tatăl său i-a cumpărat un pistol cu capse, acestea din urmă explodându-i în mână. Copilul a fost transportat de urgenţă la spital, făcându-i-se rău de la durere.

Incidentul, care a avut loc sâmbătă după-amiaza, putea pune în pericol viaţa micuţului. Din fericire acesta a ţinut capsele suficient de departe de faţă în aşa fel încât acestea nu i-au sărit în ochi. „Am mers cu copilul prin parc şi, la fel ca alţi părinţi, i-am luat un pistol cu capse de la o tarabă din parc. Când a vrut să desfacă una dintre folii pentru a pune capsele la pistol, acestea i-au explodat în mână. Puteau să îi dea în ochi, putea rămâne marcat pe viaţă”, a povestit tatăl băieţelului.

Copilul vrea să dea în judecată vânzătorii

capse explozibile (1)Supărat peste măsură pentru ce i s-a întâmplat fiului său, bărbatul este hotărât să nu lase lucrurile aşa. Şi micuţul vrea să se facă dreptate. „Am chemat OPC-ul, poliţia. După ce se vor termina cercetările îi voi da în judecată, să previn să se mai întâmple şi altora”, a mai spus tatăl copilului. Vânzătoarea spune, însă, că nu ştie cum de s-a putut întâmpla aşa ceva şi declară că respectiva jucărie nu a fost ţinută în condiţii improprii care ar fi putut declanşa incidentul. Copilul a fost dus la Unitatea de Primiri Urgenţe cu dureri mari, din cauza cărora i s-a făcut şi rău, la un moment dat. „A fost adus un copil cu arsuri de gradele II, III şi IV. Se va reface în 7-8 zile”, a declarat medicul Liliana Puiu Crăciun. Micuţul a scăpat cu o amintire urâtă şi, cel mai probabil, cu o cicatrice. În ceea ce o priveşte pe vânzătoare, aceasta a fost amendată.

Dorina Cioplea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here