Hoţi reţinuţi de poliţiştii din Băleşti

427

IMG_7319Cinci tineri au fost reţinuţi luni seara, de către poliţiştii din Băleşti, în timp ce au sustras dintr-un parc auto mai multe componente de motor.

Aceştia au fost prezentaţi ieri Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

În seara zilei de luni, la orele 21:30, poliţiştii din cadrul Postului de poliţie Băleşti au fost sesizaţi direct de către directorul economic al unei societăţi comerciale din localitate, cu privire la faptul că din parcul auto pe care îl deţine pe raza satului Găvăneşti, unde sunt parcate mai multe IMG_7332autovehicule, persoane necunoscute au sustras mai multe componente de motor. Suspecţi, patru tineri din judeţul Gorj, G. I. de 31 ani, S.A., de 23 ani, S.V.V., de 22 ani şi G.M.N., de 29 ani, şi un minor de 17 ani, din Mioveni, judeţul Argeş, au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, iar ieri au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu, cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, valoarea prejudiciului cauzat fiind estimată la suma de 15.000 lei.

“Suspecţii au fost reţinuţi timp de 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, s-a stabilit faptul că aceştia au pătruns pe timp de noapte într-un parc auto al unei societăţi comerciale din comuna Băleşti. Aici au demontat de pe motoarele unor autovehicule parcate, mai multe componente metalice, dar şi componente neferoase. Ulterior, aceste bunuri le-au valorificat într-un centru de colectare a fierului vechi de pe raza Municipiului Tg-Jiu , de unde au fost şi recuperate de către poliţişti”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Daniel Tică. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 90%.

Ana-Maria Catalinoiu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here