Hoți opriți de polițiști cu focuri de armă

298

Trei tineri din județul Teleorman au ajuns, în noaptea de miercuri spre joi, în arestul Poliției Gorj, după ce au încercat să fure toți banii din seiful unei stații GPL din comuna Plopșoru. Hoții au fost observați de un alt client, care a sunat la 112. Cele trei persoane au reușit să fugă, iar în momentul în care au văzut polițiștii pe urmele lor au abandonat mașina și au fugit într-o pădure din Țicleni. Unul dintre agenți a fost nevoit să tragă două focuri de armă pentru a-i opri pe suspecți.

hot 3_ins”Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Plopşoru au fost sesizaţi prin apelul 112 de un bărbat de 41 de ani, din localitate, despre faptul că trei persoane au încercat să sustragă o sumă de bani din staţia GPL de pe raza comunei, însă fiind surprinşi de acesta, au fugit cu un autoturism pe DE 79, spre Rovinari. Din primele cercetări a reieşit faptul că cei trei ar fi oprit la staţia GPL cu punct de lucru în comuna Plopşoru, iar în timp ce una dintre persoane purta discuţii cu angajata societăţii, în vârstă de 45 de ani, din localitate, pentru a-i distrage atenţia, o altă persoană ar fi pătruns în cabina staţiei pentru a sustrage încasările din casa de bani, moment în care, fiind surprinşi de apelant, cei în cauză au fugit. La scurt timp, cei trei tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 24 de ani, toți din municipiul Roşiorii de Vede, au fost identificați într-o pădure pe raza orașului Țicleni și conduși la sediul Poliției”, a precizat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției IPJ Gorj.hot_ins
Toți cei trei tineri în vârstă de 17, 18 și 24 de ani, din municipiul Roşiorii de Vede, au scăpat de cătușe ieri, după ce au fost prezentați în fața procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, care au stabilit, în urma audierilor, ca suspecții să fie puși sub control judiciar, în timpul anchetei. Unul dintre ei a recunoscut fapta. ”Am vrut să furăm, dar nu am furat, pentru că nu am putut. Ne-am speriat în momentul în care polițiștii au tras cu arma”, a declarat acesta.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here