Hoţi de cablu electric, căutaţi de poliţişti

311

Poliţiştii din Mătăsari încearcă să dea de urma unor hoţi care au sustras cablu electric din perimetrul unei cariere miniere. Deşi oamenii legii au reuşit să recupereze cablul furat, autorii furtului nu au fost identificaţi încă. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, poliţiştii continuând acum cercetările în vederea identificării autorilor şi tragerea la răspundere penală a acestora.

Cablul electric a fost sustras din incinta carierei miniere în noaptea de 16 spre 17 decembrie. Poliţiştii au fost sesizaţi în dimineaţa zilei următoare dar deocamdată nu au reuşit să dea de urma hoţilor. “În data de 17.12.2012, orele 10:00, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Mătăsari au fost sesizaţi de R.A., cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras în noaptea de 16/17.12.2012, cablu electric din perimetrul unei cariere miniere. În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, cablul sustras a fost găsit într-un apartament nelocuibil situat în comuna Mătăsari, prejudiciul fiind recuperat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării autorilor şi tragerea la răspundere penală a acestora”, a anunţat George Neagoe, purtător de cuvânt al IPJ Gorj.

Agentul de pază, amendat
Agentul de pază care efectua paza tronsonului de bandă de unde a fost furat cablul electric a fost sancţionat contravenţional de poliţişti; bărbatul în vârstă de 40 de ani s-a ales cu o amendă în valoare de 300 de lei.
R.L.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here