Hoț de buzunare, prins de polițiști

1013

Un bărbat de 49 de ani, din Târgu-Jiu, a ajuns, luni, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunii de furt. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, în cursul anului 2019, ar fi sustras bani şi portofele, din buzunarele unor persoane, care se aflau pe raza municipiului.
,,La datele de 12 decembrie 2019, 29 noiembrie 2019, 22 septembrie 2019, 2 iulie 2019 şi 13 noiembrie 2019 ar fi sustras, pe raza municipiului Târgu-Jiu, mai multe sume de bani şi portofele, din buzunarele unor persoane, respectiv patru femei cu vârste cuprinse între 27 şi 52 de ani, din localităţile Slivileşti, Novaci, Stăneşti şi Târgu-Jiu şi un bărbat de 72 de ani, din comuna Bengeşti-Ciocadia.
Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu. În activităţile desfăşurate, poliţiştii au beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Operațiuni Speciale Gorj”, a declarat Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here