Hoară nu comentează numirea lui Ruşeţ

417

Şeful Agenţiei de Dezvoltare a Zonelor Miniere, Marcel Hoară, a refuzat ieri să facă vreun comentariu cu privire la numirea senatorului Ion Ruşeţ în fruntea PD-L Gorj, el spunând că, în schimb, are în plan să candideze la o funcţie de conducere atunci când în filială vor fi organizate alegeri.

Cotat până zilele trecute ca un posibil lider al organizaţiei, acesta nici măcar nu este inclus în structura interimară de conducere a filialei întocmită ieri de Ruşeţ, Hoară dând de înţeles că, de fapt, i s-a făcut „un bine”.

“Când vor fi alegeri voi candida pentru o poziţie în conducerea filialei. În rest, nu mă interesează ce se întâmplă. Voi avea timp să muncesc pentru că sunt implicat în foarte multe proiecte, atât la Agenţie, cât şi la Uzina Mecanică Sadu. La uzină chiar am angajat acum 25 de oameni, iar la agenţie am peste 50 de proiecte în derulare la nivel de Gorj, ceea ce înseamnă cam 50.000 de beneficiari şi, probabil, tot atâtea posibile voturi. Vreau să las nişte realizări în urmă pentru că atunci când candidezi oamenii te întreabă ce ai făcut pentru ei, iar eu vreau să am răspunsuri la întrebarea aceasta”, declară democrat-liberalul.

Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here