Hoară, în silenzio stampa

329

hoara facuta de mineDe când a fost tăvălit prin Piaţa Victoriei, la mitingul Sărăciei organizat în luna mai a acestui an, la Bucureşti, Marcel Hoară a primit vestea tristă de-a refuza apariţiile televizate. Asta a fost singura măsură a partidului luată împotriva democrat-liberalului care s-a făcut de râs în faţa mulţimii furioasă pe Guvernul Boc.

Silenzio stampa, nu-i prieşte deloc democrat-liberalului care foloseşte ca ultim mijloc de comunicare, blogul său personal. Nici acolo, însă, nu este primit cu „braţele deschise”, mai mulţi internauţi au creat secţiuni speciale dedicate acestuia. Unele dintre ele sunt intitulate: No more Hoară!

Dacă până la momentul 19 mai, ziua mitingului Sărăciei, organizat în capitală, politicienii şi persoanele publice scriau pe blogg-urile lor că s-au săturat de Hoară, omniprezent pe posturile de televiziune, acum internetul este plin de întrebări legate de Marcel Hoară. Majoritatea vor să ştie ce mai face Hoară, ce mai spune şi, mai ales, de ce nu mai apare la televizor. Cu legătură sau nu, dispariţia democrat-liberalului de pe „sticlă” a apărut odată cu decizia Partidului Democrat-Liberal de a nu-şi mai trimite membri de partid la dezbaterile posturilor de televiziune Antena 3 şi Realitatea. „Din respect pentru o informare corectă a cetăţenilor, conducerea PDL a decis ca reprezentanţii săi să nu mai participe la emisiunile de dezbatere ale posturilor Antena 3 şi Realitatea TV până când aceste posturi nu vor reveni la o informare critică, dar corectă a opiniei publice. În continuare, toţi jurnaliştii acestor posturi vor fi bine primiţi, vor putea avea aceleaşi relaţii deschise cu membrii PDL”, comunica partidul.

Coincidenţă sau nu, Marcel Hoară a fost huiduit şi fugărit de câteva zeci de participanţi la mitingul din Piaţa Victoriei, după ce a răspuns invitaţiei venite din partea Antenei 3. Atunci Hoară a fost la un pas de a fi linşat, fiind scos din mulţime cu ajutorul poliţiştilor comunitari şi adăpostit în Muzeul Ţăranului Român pentru a scăpa de furia mulţimii.

„Apar doar unde vreau eu!”

Evident, Marcel Hoară, preşedinte al Agenţiei Române pentru Dezvoltarea Durabilă a Zonelor Industriale din subordinea Ministerul Economiei, membru şi preşedinte în mai multe CA-uri şi AGA ale societăţilor din subordinea Ministerului Economiei, nu recunoaşte că i s-ar fi cerut să nu mai apară public. “Nu mi s-a interzis, nu am nicio astfel de interdicţie. Am mai apărut la televizor, dar nu m-aţi văzut. Merg doar la Vox News, la B1. Am dreptul să-mi aleg unde să apar la dezbateri. La Antena 3 şi Realitatea nu mai merg”, a explicat democrat-liberalul.

Gabriela Mladin

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here