Hlistei îl trimite pe Buleică la Chiajna!

301

Pandurii au fără îndoială cea mai spectaculoasă perioadă de mercato. Gorjenii au anunţat oficial că mijlocaşul formaţiei UTA Arad, Cătălin Hlistei, va evolua la Tg-Jiu. În vârstă de 21 de ani, Hlistei a semnat o înţelegere valabilă pe trei sezoane cu gruparea antrenată de Petre Grigoraş. Cotat la 150.000 euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.de, fotbalistul născut în Banat poate evolua în ambele benzi. “Aici a ajuns și Lucian Sânmărtean, unul dintre cei mai buni fotbaliști ai României, de la care cu siguranță voi avea foarte multe de învățat. Mă acomodez din mers și sper să debutez cât mai repede posibil în Liga 1. Am petrecut ani frumoși la UTA, nu o să-i uit niciodată, dar acum vreau să demonstrez că pot evolua la un nivel superior”, a declarat arădeanul.
Noul mijlocaş de la Pandurii a adunat 21 de meciuri în Liga a 2-a şi în Cupa României, şi a reuşit un gol pentru UTA.
Cătălin Hlistei devine cel de-al nouălea transfer realizat în această vară de Narcis Răducan, după Jordy Buijs, Christian Obodo, Armiche Ortega Medina, Claudiu Voiculeţ, Ovidiu Herea, Lucian Sânmărtean, Valentin Alexandru şi George Ţucudean.
buleica“Este un jucător ofensiv extrem de talentat, după partida de Cupă de anul trecut l-am monitorizat şi am decis să-l aducem. Mulţumim conducerii UTA pentru că am găsit înţelegere să ajungem la un numitor comun. Este un jucător eligibil Under 21”, a declarat preşedintele Pandurilor.
Din primele informaţii, Pandurii va plăti pe Hlistei aproximativ 20 de mii euro, iar banii vor fi viraţi în mai multe tranşe. Clubul din Arad va avea şi procent la cedarea jucătorului către o altă formaţie.
Aducerea lui Hlistei la Tg-Jiu a echivalat cu cedarea lui Alin Buleică la formaţia Concordia Chiajna. De altfel, fotbalistul oltean era dorit de trupa ilfoveană după ce i-a impresionat pe oficialii echipei în sezonul trecut. Alături de Buleică, la Chiajna a ajuns şi fostul portar al Rapidului, Virgil Drăghia. Cel din urmă se antrenase cu Universitatea Craiova în această vară.
“Împrumutul lui Buleică de la Pandurii Tg-Jiu la Concordia Chiajna a expirat la finalul sezonului 2015/2016, însă acum, mijlocașul a devenit jucătorul Concordiei Chiajna pentru două sezoane.
Virgil Drăghia, care a evoluat pentru formația Rapid București, a semnat un contract scadent în vara anului 2018”, a anunţat site-ul Concordiei.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here