Handbalistele intră în vacanță cu tolba plină

510

Senioarele de la CSM Târgu Jiu au încheiat perfect anul 2021. Fetele conduse de Liviu Andrieş şi Andrei Enache s-au impus şi în ultima deplasare înainte de pauza competițională.
Gorjencele au câştigat pe terenul formaţiei CS Arena Târgu Mureş, scor 27-38. Pentru echipa din Târgu-Jiu a fost a opta victorie consecutivă în Seria B a Diviziei A.
Meciul a fost echilibrat doar în primele zece minute, când tabela indica 5-5. Treptat, echipa mai experimentată şi mai valoroasă s-a desprins, iar la pauză vizitatoarele aveau un avantaj confortabil, 21-14. Asaltul a continuat asupra redutei mureşene, iar cu un sfert de oră înainte de finalul confruntării, avansul s-a mărit la 15 goluri. Ira Zinatullina şi Sabine Klimek au fost cele mai eficiente jucătoare de pe teren, cu câte 9 reuşite. Florenţa Ilie a înscris de 7 ori, iar Bianca Stanca de 6. Formaţia lui Liviu Andrieş va avea sărbători fericite, iar antrenorul gorjencelor a dat asigurări că reprezentanții secției de handbal vor fi conectaţi pe deplin la bătăliile din 2022. ,,A fost un meci pe care am reușit să-l controlam în totalitate și în care am avut foarte multe reușite. Sunt foarte mulțumit de parcursul pe care l-am avut, de faptul că fetele au reușit să-și mențină concentrarea pe durata acestui început de campionat și sunt bucuros că am format un grup atât de unit la Târgu-Jiu. La echipă toată lumea este conștientă de ceea ce urmează, de munca pe care trebuie să o depunem în continuare, pentru că începutul anului viitor va foarte important pentru ceea ce ne-am propus”, a declarat Andrieş pentru site-ul oficial al clubului.
CSM Târgu Jiu: Alina Ciuchiatu, Elena Marica Bercu, Cristina Popovici – Bianca Ştefania Chiriţă 5g, Bianca Stanca 6g, Oana Iordache, Andreea Olariu 1g, Valentina Toader, Ira Zinatullina 9g, Gabriela Frunză, Florenţa Ilie 7g, Iulia Andrei 1g, Ioana Toader, Sabine Klimek 9g. Antrenori: Liviu Andrieş şi Andrei Enache.
CSM Târgu Jiu are 24 de puncte, la fel ca liderul Gloria Bistriţa II, care are golaveraj superior. Totuşi, fiind satelitul unei echipe de Liga Florilor, Bistriţa nu poate promova. Principala contracandidată la şefia seriei, CSU Cluj Napoca, are 19 puncte, dar şi un meci mai mult jucat. Gorjencele se vor întoarce la antrenamente pe 13 decembrie, dar meciurile oficiale se vor relua în 23 ianuarie.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here