Gura târgului – Partidul Liberal Reformator Gorj depăşeşte ca număr de membri PNL Târgu-Jiu

456

Organizaţia PLR, condusă la nivel de Gorj de deputatul Ion Cupă şi de Radu Angheloiu, are deja peste 80 de susţinători care participă, periodic, la acţiunile noii structuri. Deşi cei care s-au alăturat Partidului Liberal Reformator Gorj, majoritatea proveniţi din PNL, vor deveni membri cu acte-n regulă abia în luna august, numărul celor care cred în noua structură îl depăşeşte deja pe cel al liberalilor din organizaţia municipală a lui Octavian Lupulescu. În proiectul PLR Gorj cred, printre alţii, şi Călin Simionescu, Dorin Taşcău, Radu Leonard, Dorel Chiriţescu, Gheorghe Păsărin.

3 COMENTARII

  1. Nici daca o sa va dati peste cap voi,cei de la gorjeanul sa-i laudati zilnic,nu o sa scoata cei de la PLR un procent peste pragul electoral , in orice tip de alegeri. Un liberal declarat, sustinut pe la spate de un pesedist, este un pesedist mascat,caruia ii este rusine sa recunoasca faptul ca imbratiseaza politicile de stanga. Dar ca tot veni vorba,unde se strang cei 80 de perelisti ,in parc ? la carciuma ? sau in casa lui Tascau inchiriata lui Angheloiu pentru ARR ?

  2. Adevarat partid reformator:lucreaza dupa ultimele tehnici, s-au apucat de clonare!de obicei, cand tehnica este la inceput, apar mutanti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here