Marin Condescu, în parteneriat cu Mădălina Berbecel, au intrat, din nou, în afaceri. De data aceasta, în afaceri culinare cu preparate eco, din care amintim brânza şi laptele de capră “de la ferma noastră”, transmit deţinătorii băcăniei ,,La Boeru’,, pe propria pagină de socializare, unitate ce îşi primeşte primii clienţi chiar astăzi.
Condescu, deţinătorul fermei de capre de la Borăscu, s-a gândit să-şi diversifice însă produsele pe care le va vinde la băcănia ce se va transforma treptat într-un restaurant, şi a pus la vânzare, pentru început, ,,dulceţuri, murături, siropuri, zacuşti, toate făcute în casă, mirodenii naturale, pâine cu roşii deshidratate, pâine cu sâmburi de nucă, pâine cu ceapă, pâine cu măsline toate făcute de noi după reţete tradiţionale”. Băcănia boerului Condescu se situează pe strada 23 August din municipiu, loc în care interfaţa afacerii, Mădălina Berbecel, va sta la taraba unde se vor vinde, începând de azi, tradiţionalele produse cu care s-au delectat până acum doar fermierul şi consoarta sa. Şi cum de la băcănie la puşcărie e doar un pas, produsele se vor comercializa cu bon fiscal şi fără explicaţii la vreun Consiliu de Administraţie, poate doar gratis la anchetatori.