Gorjeni nominalizaţi la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială

293

Colegiul Național al Asistenților Sociali din România organizează cea de-a doua ediţiei a Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială 2015, eveniment prin care se recompensează performanța și excelența celor care și-au adus contribuția la dezvoltarea asistenței sociale și la promovarea profesiei de asistent social. Printre nominalizații galei, se regăsesc și nouă persoane din judeţul Gorj, precum şi instituţia judeţeană Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC).

În cadrul Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială, ediţia 2015, se vor acorda distincții atât asistenţilor sociali, care au performat în activitatea lor de-a lungul anilor, cât si personalităților din diverse domenii, care au contribuit la promovarea imaginii, profesiei de asistent social sau la îmbunătățirea situației pentru anumite categorii de beneficiari ai sistemului de asistență socială.
Printre persoanele nominalizate pentru aceste premii, se regăsesc și nume din județul nostru. Astfel, la categoria Premiul pentru asistentul social din domeniul protecţiei drepturilor copilului se regăsesc următorii: Alin-Ionuţ Bucălae, Adriana Simu şi Cristinel Ghicioi. Nominalizaţii gorjeni la Premiul pentru asistentul social din domeniul persoanelor cu dizabilităţi sunt Florin Benegui, Daniela Constantinescu, Nicoleta Matac şi Elena-Cristina Mogoş.
Premiul pentru jurnalism ar putea ajunge chiar în redacţia cotidianului Gorjeanul, colega noastră, Minodora Sucea, fiind nominalizata judeţului la ediţia din acest an a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială. Un alt nominalizat din Gorj este Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean, la secţiunea Premiul pentru politicianul anului. Totodată, la Premiul pentru întreaga carieră în promovarea asistenţei sociale, a intrat în cursă de la Gorj nominalizata Georgeta Grivei, iar Premiul pentru instituţia anului ar putea ajunge la DGASPC Gorj.
Potrivit regulamentului, în intervalul calendaristic 16 – 22 februarie, persoanele nominalizate vor fi supuse votului public în vederea stabilirii finaliștilor. Membrii juriului vor stabili câștigătorii fiecărei secțiuni din lista finaliștilor. Votul poate fi exprimat o singură dată de pe un echipament IT (PC, telefon, tabletă, etc.), accesând site-ul www.gala.cnasr.ro, vot online. Finaliştii secţiunilor din toată ţara vor fi invitaţi ulterior la Bucureşti, când pe data de 17 martie, Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială va fi susţinută la Ateneul Român, premiile celor 18 secţiuni, urmând să fie prezentate de Andreea Marin.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here