Gorjeni acuzaţi de contrabandă. Prinşi cu mii de pachete de ţigări!

1825

Poliţiştii de frontieră au descoperit într-un autoturism, oprit în trafic, aproximativ 6.000 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană. Doi gorjeni intenţionau să comercializeze ţigările pe piaţa neagră de desfacere din România.

 

„Duminică, 10 martie, în jurul orei 07.30, lucrătorii noştri au oprit în trafic, pentru control, pe raza localităţii Crăciuneşti, judeţul Maramureş, un autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în România. Maşina era condusă de către o femeie, T. M., în vârstă de 31 de ani, iar în calitate de pasager se mai afla în autoturism şi cetăţeanul P. V., în vârstă de 39 de ani, ambii domiciliaţi pe raza judeţului Gorj”, anunţă Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetul Marmaţiei.

La controlul efectuat asupra maşinii, poliţiştii de frontieră au descoperit în portbagaj şi pe bancheta din spate a maşinii, mai multe colete voluminoase ce conţineau ţigări. În urma inventarierii baxurilor descoperite a rezultat cantitatea de 5.960 de pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană, în valoare de 69.700 lei.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar în continuare se fac verificări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţii infracţionale”, mai anunţă poliţiştii de frontieră.

Totodată, autoturismul în valoare de 11.750 lei, folosit la transportul ţigărilor, a fost indisponibilizat până la finalizarea anchetei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here