“Gorjeanul” reflectă imaginea reală a evenimentelor petrecute în viaţa socială!

877

În această perioadă, în era informatizării presei scrise,  când multe  dintre publicațiile locale de prestigiu  dispar  rând pe rând, ziarul nostru local  “Gorjeanul“, continuă să-şi delecteze cititorii cu informaţii din actualitatea economică, politică, opinii, interviuri şi investigaţii, articole despre activitatea sportivă locală, naţională şi internaţională. Presa scrisă locală își are rolul ei în democratizarea unei țări. Nu de puține ori, anchete demarate de acest ziar au fost preluate de publicațiile naționale și chiar de către televiziuni și au dus la schimbări majore în viața politică și socială din România.
Integritatea, imparţialitatea şi obiectivitatea articolelor regăsite în paginile cotidianului “Gorjeanul” reflectă imaginea reală a evenimentelor petrecute în viaţa socială, economică şi politică, atât pe raza judeţului nostru, cât şi la nivel naţional şi internaţional.
Colaborarea unor jurnalişti de elită cu acest ziar, echipa de editorialişti şi echipa de redacţie onorează meseria de ziarist, care, cu părere de rău, trebuie să recunoaştem că în prezent este tot mai marcată de prezenţa unor neprofesionişti!
Sunt convins că şi pe viitor, acest ziar îşi va păstra bunul obicei de a prezenta,  în cel mai obiectiv şi imparţial mod, evenimentele petrecute în jurul nostru, informându-ne în cel mai scurt timp şi cât mai corect!
Conf. univ. dr. Titu Ionaşcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here