Gorjean din Logreşti, omorât cu bestialitate în Giurgiu

175

Un tânăr de 18 ani din comuna Hereşti, judeţul Giurgiu, a fost reţinut duminică în urma unei decizii a Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de omor deosebit de grav, după ce poliţiştii au descoperit în apropierea unui imobil nelocuit din comună cadavrul unui bărbat şi l-au identificat pe bărbatul în vârstă de 18 ani ca principal suspect al omorului.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu au fost sesizaţi sâmbătă, prin sistemul Apeluri de Urgenţă 112 cu privire la faptul că, în comuna Hereşti, judeţul Giurgiu, în apropierea unui imobil nelocuit, se află cadavrul unui bărbat. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă complexă, coordonată de procurorul criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu şi medicul legist, şef al Serviciului Judeţean de Medicină Legală Giurgiu, care au efectuat cercetări şi investigaţii. S-a stabilit că respectivul cadavru îi aparţine lui C.I., de 37 ani, din comuna Logreşti, Gorj, care locuia fără forme legale în comuna Hereşti, judeţul Giurgiu.
De altfel, în urma autopsiei medicului legist s-a stabilit că moartea a fost violentă, şi s-a datorat multiplelor plăgi înjunghiate, la nivelul gâtului, toracelui şi abdomenului, produse cu un cuţit, dar şi a leziunilor traumatice de la nivelul capului, produse cu un corp dur.

Conflict spontan
Cu ocazia cercetărilor şi investigaţiilor efectuate a fost identificat principalul suspect, un bărbat, de 18 ani, din comuna Hereşti, judeţul Giurgiu.
În fapt s-a stabilit că între cei doi a avut loc un conflict spontan, generat de suspect, care, cu ajutorul unui cuţit i-a produs victimei leziuni ce au condus la deces.
Duminică, Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu, a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, faţă de Ş.P. acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de omor deosebit de grav, urmând ca luni, 28 ianuarie, să fie prezentat Tribunalului Giurgiu, cu propunere de arestare preventivă.
A.S.

Ajutor din partea Primăriei Logreşti
Primarul Ion Băluţă a aflat şi el despre cele întâmplate la Giurgiu şi a rămas consternat de soarta lui Ilie Ciopănoiu. Edilul spune că va încerca să-i ajute pe membrii familiei bărbatului, starea materială a acestora nefiind una foarte bună. „Îl ştiam şi pe el şi pe cei din familia lui şi ştiu că au o situaţie financiară mai proastă, motiv pentru care voi încerca să-i ajut cu 500 de lei din partea Primăriei şi, în măsura în care e posibil şi va fi cazul, chiar şi cu bani de la mine din buzunar. Am păstrat legătura tot timpul cu rudele lui, care au plecat la Giurgiu ca să-l aducă acasă şi ştiu că acum (n.r.- luni după-amiază) plecaseră cu el către casă”, spune primarul comunei Logreşti.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here