Gorj: Noi proiecte finanțate prin PNRR

642

Noi investiții cu fonduri din Planul Național de Redresare și Reziliență vor fi implementate în județul Gorj, în localitățile Motru, Țicleni, Polovragi și Baia de Fier.

„Dezvoltarea Gorjului continuă cu semnarea a încă patru proiecte finanțate prin PNRR, pentru localitățile Polovragi, Baia de Fier, Țicleni și Motru. Importanța documentelor, semnate astăzi (n.red. marți) la Ministerul Dezvoltării, în prezența secretarilor de stat Dragoș Drăghescu și Marcel Alexandru Stoica, este incontestabilă și contribuie la dezvoltarea inteligentă a localităților beneficiare. Munca în echipă și-a demonstrat, din nou, importanța! Felicitări domnilor primari Cosmin Morega, Constantin Radu, Dumitru Turbăceanu, Gheorghe Epure, pentru implicare și perseverența cu care și-au urmărit obiectivele. Continuăm cu investiții în proiecte de alimentare cu apă, canalizare, gaze, infrastructură rutieră, grădinițe, școli etc”, a comunicat deputatul Mihai Weber.
De exemplu, la Motru, va fi realizat Planul Urbanistic General. „Contract semnat pentru realizarea PUG – PMUD pentru Motru (urmează Liceul Tehnologic Motru). Valoarea: 2.700.000 lei (PNRR). Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat Municipiului Motru! Împreună reușim să implementăm acest proiect vital pentru dezvoltarea localității”, a transmis, pe pagina de socializare, primarul Cosmin Morega.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here