Gorj: Investiție de circa două milioane de euro

1344

Comuna gorjeană Borăscu va beneficia de o investiție de circa două milioane de euro. Este vorba despre lucrări de alimentare cu apă și canalizare menajeră, finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Rurală. „Contractul presupune realizarea unei investiții de alimentare cu apă în sistem centralizat. Se vor realiza lucrări de: captare cu puțuri forate, aducțiune apă de la puțuri forate, gospodărie de apă, rețea distribuție apă potabilă, branșamente consumatori. Pentru investiția de canalizare menajeră cu stație de epurare se vor realiza lucrări de: rețea de canalizare menajeră gravitațională, stații pompare ape uzate menajere, conducte de refulare, stație de epurare ape uzate menajere, conductă de evacuare ape uzate menajere și gură de vărsare”, se arată în documentația publicată pe platforma de licitații publice.
Valoarea estimată a contractului este de 8,8 milioane de lei, fără TVA, cei mai mulți bani fiind alocați pentru sistemul de canalizare, peste 5,5 milioane de lei.
Beneficiarii acestei investiții sunt cetățenii din satele Borăscu, Gura Menții și Menții din Dos. Firmele interesate de lucrare pot depune documentația până la data de 29 martie, ora 15.00. Criteriul de atribuire al contractului este prețul cel mai scăzut.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here