Gorgotă îşi face dreptate în Biroul Permanent Naţional

308

gorgotaDaniel Gorgotă, unicul candidat înscris până în prezent la şefia organizaţiei municipale a PNL Târgu-Jiu, nu a ajuns încă la o înţelegere cu liderii filialei liberale. Deşi a cerut baza de date a organizaţiei municipale, pentru a utiliza aceste informaţii în campania sa electorală, acesta susţine că a fost refuzat motiv pentru care s-a adresat Secretariatului General al PNL, cu o sesizare.

Acest mod de a comunica, susţine Gorgotă, nu a rămas fără răspuns, motiv pentru care acesta a fost contactat de vicepreşedintele Răducu Filipescu din cadrul Biroului Permanent Naţional (BPN), care i-a transmis că îşi poate exprima doleanţele în prima şedinţă a acestui organism. În concluzie, astăzi Gorgotă a luat drumul Bucureştiului şi a plecat spre capitală pentru a participa la şedinţa BPN-ului.

“Sunt multe anomalii în lista de delegaţi. În primul rând unii susţin că au fost excluşi din organizaţie, alţii nu se regăsesc. Au apărut apoi oameni noi, dar într-un cuvânt cei 128 sunt foarte puţini pentru a decide care va fi cel care va prelua şefia organizaţiei municipale”, a declarat Gorgotă care speră să i se facă dreptate la centru.Alegerile pentru şefia PNL Târgu-Jiu vor avea loc pe data de 20 noiembrie, momentan doar un candidat fiind înscris în cursa pentru preşedinţia organizaţiei.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here