Golea “se agaţă” de contractul de comodat

1095

Oficialii Pandurilor caută soluţii pentru a depăşi criza financiară, iar administratorul special al clubului, Marin Golea, se gândeşte la viitor. Fostul şef de la Pandurii II a declarat, în cadrul unei emisiuni televizate, că lucrurile se vor îmbunătăţi pentru gorjeni, când Primăria va prelua stadionul de la Compania Naţională de Investiţii.
,,Avem un contract de comodat, ne vom întoarce acolo. Eu deja am făcut solicitarea să fie prelungit cu perioada în care a fost suspendat. Mulţi se întreabă acum, cine să valorifice stadionul pentru că are o putere economică, parcări, hotel, restaurant, sunt activităţi care, trebuie bine gestionate, cum e la Craiova. Primăria nu poate gestiona toate aceste lucruri, poate face parteneriate pentru nişte afaceri care se pot desfăşura acolo, iar noi îl vom folosi doar pentru activitate sportivă. Noi nu vom plăti chirie, îl vom folosi în baza acelui contract de comodat. Noi doar vom organiza meciurile şi vom încasa banii pe bilete. Pentru că sportivii dau utilitate stadionului, e normal să încaseze clubul banii pe bilete. Nu din chirii sau spaţii care sunt pe acolo, că nu va fi în administrarea noastră. Contractul de comodat prevede terenul de joc, tribunele şi vestiarele, terenurile 2 şi 3, şi putem utiliza, dacă este necesar şi Sala Sporturilor. Dacă s-ar da mai repede stadionul în folosinţă ar elimina aceste probleme, pentru că noi, Pandurii, am fost văduviţi de foarte multe lucruri pentru că nu am avut acest stadion să ne desfăşurăm activitatea”, a declarat Golea. Administratorul special a dezvăluit că un singur om mai ajută clubul în momentul de faţă.
,,Domnul Marin Condescu, creditor, este singurul om care mai susţine echipa. Avem conturile blocate. Cu banii care mai intră, dacă mai vin bani, nu pot plăti decât salarii la angajaţi.
Nu pot face alte cheltuieli curente, cum ar fi transport sau arbitraje. Şi, în aceste condiţii, domnul Condescu este cel care vine cu bani de acasă şi plăteşte şi baremul de arbitraj”, a mai spus Golea.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here