Giurcău a urcat şi ultima treaptă către Protecţia Consumatorului Gorj

134

GIURCAU madalinMădălin Giurcău se poate numi, începând de joi, drept comisar-şef al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului(CJPC) Gorj. Asta deoarece la ultima probă de concurs, cea de interviu, acesta a obţinut 75,2 puncte, adică nota 7.52.

Calculând această notă cu cea obţinută la examenul scris, Giurcău poate spune că a promovat examenul pentru Protecţia Consumatorului cu media 7,41. Urmează însă ca rezultatul concursului să ajungă de la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici(ANFP) la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului(ANPC), care urmează să transmită apoi ordinul de numire pe funcţie la instituţia din Târgu-Jiu.

CJPC Gorj are un nou comisar-şef în persoana lui Mădălin Giurcău, de profesie consilier juridic, fost afacerist, vicepreşedinte al UNPR Gorj. Giurcău a fost singurul susţinut de organizaţia condusă de Marius Vlaicu pentru acest post, fapt care nu i-a oferit însă lui Giurcău siguranţă maximă pentru ocuparea postului. Asta deoarece la concurs s-a înscris un candidat din Câmpulung, care a pierdut însă competiţia după proba scrisă, susţinută în data de 21 iunie. Inspectorul de la Poliţia Locală Sibiu nu a obţinut notă de trecere şi nu s-a mai putut prezenta la concursul de joi. S-a prezentat însă Giurcău care a obţinut 75,2 puncte. Acesta a menţionat după examen că proba de interviu a fost destul de dificilă. Giurcău o va schimba din funcţie pe Mihaela Răducan, care a condus instituţia fiind susţinută în funcţie de PDL.

Răducan, pe post de execuţie

Actualul comisar-şef al CJPC Gorj, Mihaela Răducan, nu s-a prezentat la concursul pentru menţinerea pe post, deoarece nu avea susţinerea politică necesară. Răducan a anunţat însă că va trece pe o funcţie de execuţie în cadrul CJPC, cedând locul său lui Giurcău. Munca care îl aşteaptă însă pe noul comisar-şef al CJPC Gorj nu va fi uşoară, a dat de înţeles Răducan, care a menţionat, cu câteva zile înainte de concurs, că postul ocupat de ea implică muncă multă. Giurcău a promovat acum examenul după o primă încercare eşuată pe care o regretă, în prezent. Noul comisar şef al CJPC Gorj a menţionat însă joi că “noua funcţie îl obligă la maximă responsabilitate”, drepturile consumatorilor gorjeni trebuind să fie protejate.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here