Gaze și canalizare, așteptările cetățenilor din Vârtopu la adresa candidatului PSD-Daniel Dobrescu

445

Candidatul PSD Ciuperceni, Daniel Dobrescu, împreună cu echipa de consilieri locali, dar și cu președintele executiv, Ion Călinoiu, s-au întâlnit, la finalul săptămânii trecute, cu cetățenii din Vârtopu, cu care au purtat discuții constructive despre proiecte viitoare și dezvoltarea județului. Localnicii au întâmpinat echipa așa cum se cuvine și i-au transmis candidatului PSD că își pun toate speranțele în Daniel Dobrescu, candidatul la primăria comunei, deoarece vor să aibă și ei în mediul rural condiții ca la oraș.

ciuperceni (1)Cetățenii din Vârtopu au cerut gaze și canalizare în localitate, dar și drumuri mult mai bune. “Cu sprijinul tuturor cetățenilor, şi ținând cont de sugestiile tuturor celor cu care am discutat în Ciuperceni, voi realiza, alături de echipa mea de consilieri, lucrări şi investiţii pentru dezvoltarea şi modernizarea localității, precum şi pentru bunăstarea cetăţenilor.

ciuperceni (3)Vreau, de asemenea, o creştere economică şi socială a comunei, în principal prin dezvoltarea şi modernizarea infrastructurii locale şi a protecţiei mediului, prin accesarea şi implementarea proiectelor de interes comunitar”, a precizat candidatul Daniel Dobrescu.
ciuperceni (4)Staff-ul de campanie al candidatului PSD Ciuperceni a fost însoțit, sâmbătă, la Strâmba-Vulcan, și de către fostul prefect de Gorj, Alin Văcaru. Aici, cetățenii au cerut social-democraților să le construiască un cămin cultural, o bază sportivă, drumuri de tarla, poduri și podețe și să le schimbe conducta de apă.
A.Stoica

ciuperceni (5)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here