Găsit mort după o lună de la dispariție

341

Tânărul de 30 de ani, care a plecat de acasă pe 7 decembrie, lăsându-i mamei un bilet de adio, a fost găsit mort, vineri, în lacul din Tismana. Acesta fusese dat în urmărire la nivel național.
„ISU Gorj a fost solicitat să intervină pentru scoaterea unui cadavru din lacul Tismana. La fața locului s-au deplasat un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenție Tismana și lucrători din cadrul IPJ Gorj. Cadavrul a fost adus de curenți la malul lacului, fiind văzut de trecătorii care au alertat autoritățile. Din primele informații, se pare că este vorba despre bărbatul de 30 de ani din Tismana, dispărut în data de 7 decembrie 2017”, au precizat reprezentanții ISU Gorj.
În biletul de adio, Florin l-a rugat pe fratele său să dea numele copilului pe care îl va avea. “Dragii mei, îmi pare bine că aţi scăpat de mine, pentru că v-am făcut numai rele şi v-am făcut de râs. (…) Neluțu, fă un copil cu Liliana, să-i pui numele meu, Florin!”, ar fi scris acesta. Bărbatul era beneficiar de ajutor social. Acesta fusese trimis în judecată pentru furt calificat, chiar în ziua dispariției. Dosarul se află la Judecătoria Târgu-Jiu, care urma să analizeze măsurile şi excepţiile dispuse de judecătorul de cameră preliminară.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here