Găsit aproape înghețat la ușa unui bloc din Târgu-Jiu

1399

Un bărbat a fost găsit aproape înghețat lângă ușa de acces dintr-un bloc de locuințe de pe bulevardul Constantin Brâncuși din Târgu-Jiu.
Polițiștii locali care au fost chemați la fața locului au constatat că persoana respectivă nu se putea mișca, aflându-se în pericol de șoc hipotermic.
Bărbatul a fost preluat de ambulanță și dus la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.
„Pe timpul sezonului rece, polițiștii locali desfășoară permanent acțiuni de identificare a persoanelor fără adăpost pentru luarea măsurilor de protejare a vieții și sănătății acestora, prin îndrumarea lor către Centrul Social de Urgență pentru Persoanele Fără Adăpost – Casa „Iris”.
Acest centru are sediul în Municipiul Târgu Jiu, str. Dacia, nr. 13, și asigură condiții corespunzătoare de cazare pe timpul nopţii, igienă corporală, asistenţă medicală primară, supraveghere, servicii sociale și consiliere.
În cazul în care observați persoane fără adăpost pe raza municipiului Târgu Jiu, apelați numărul de telefon al Dispeceratului Poliției Locale Târgu Jiu 0253/225.434, disponibil 24 de ore din 24”, a transmis Poliția Locală Târgu-Jiu.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here