Galeria Pandurilor a făcut spectacol! Cojocaru a răbufnit: Nu sunt un mercenar

1864

Primul meci al pandurilor la care spectatorii au avut acces după aproape un an și jumătate i-a adus pe fanii gorjenilor din nou aproape de echipă. Galeriile Regiment Târgu Jiu și Blue Boys `62 au afișat un banner ironic la adresa Viitorului, care făcea referire la multiplele identități pe care le-a avut echipa. Ultrașii și-au continuat războiul și cu principalul Pandurilor, Călin Cojocaru, dar și cu patronul echipei adverse, Nicolae Sarcină. În galeria gorjenilor a stat și unul dintre foștii căpitani ai Pandurilor, Andrei Șendroiu. Pe final de meci, un tânăr suporter a pătruns chiar pe teren, fiind preluat de forțele de ordine, nu înainte de a fi ovaționat de publicul prezent pe arenă pentru fapta sa reprobabilă. Antrenorul Călin Cojocaru a apreciat atașamentul fanilor gorjeni față de echipă și nu a părut afectat de anumite injurii venite din peluză.
Totuși, tehnicianul a fost iritat că a fost făcut ,,mercenar”, mai ales că a ajutat Pandurii în plan administrativ și financiar, după cum a recunoscut și principalul creditor al clubului, Marin Condescu. ,,A fost o atmosferă foarte frumoasă, lume multă, și vreau să-i felicit că au venit la stadion. Vreau să le transmit să-i încurajeze pe băieți, pe mine pot să mă înjure. Nu sunt mercenar, mercenarii sunt oamenii care vin, iau bani și pleacă. Nu e cazul meu. Eu am făcut alte lucruri aici și am conștiință împăcată din acest punct de vedere.
E normal ca din punct de vedere sportiv să nu fie lumea mulțumită, dar când ai jucat fără bani nu ai cum să te salvezi de la retrogradare. Eu am dat totul pentru Pandurii, cred că echipa asta există și un pic datorită mie și conducerii, care s-a luptat până la capăt. Nu e de ajuns, trebuie să revenim unde a fost acest club și să fim mai puternici. Au mai sosit trei jucători, sper să-i legitimăm până sâmbătă”, a spus antrenorul timișorean.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here