Gabroveanu le-a purtat noroc Pandurilor

1006

Pugilistul gorjean Alexandru Gabroveanu a fost în vestiarul Pandurilor înainte de victoria cu ASU Politehnica Timişoara, scor 1-0. Deţinătorul a două centuri GBU, respectiv titlul european şi intercontinental, sportivul de la Târgu Jiu a ţinut să-i încurajeze pe gorjeni de la faţa locului. Gabroveanu, fost junior la Pandurii, a dat şi lovitura de start a meciului.
,,Din fericire, a fost cu noroc. Toată lumea a fost cu ei şi asta s-a văzut în teren. Sunt din Târgu-Jiu şi vă daţi seama că sunt cu sufletul alături de Pandurii, am fost şase ani de zile junior aici şi îmi doresc să urce din nou în Liga 1. E o senzaţie frumoasă, mi-am adus aminte de copilărie. Sper să revină Pandurii înapoi pe Stadionul Municipal. Mi-am dorit să boxez şi eu în Sala Polivalentă, nu s-a putut, dar sper să boxez pe Stadion, ar fi ceva senzaţional”, a declarat Gabroveanu.
Alex a spus că va pune umărul la salvarea echipei din Târgu Jiu. Clubul are nevoie de bani pentru a plăti, până pe 30 mai, datorii către doi foşti jucători: Bunoza şi Vasiljevic. ,,Am să apelez la toţi prietenii şi sponsorii ca să ajutăm şi noi clubul. E păcat să piară un asemenea club, mai ales după performanţele pe care le-a făcut. Sper să achite datoria şi să fie totul în regulă. Trebuie să fie puternici şi uniţi şi, până la urmă, li se va întinde o mână de ajutor”, a declarat pugilistul. În plan personal, Gabroveanu îşi propune şi titlul mondial la supergrea. “Mai am un meci în Ljubljana, Slovenia, şi unul în Germania, iar apoi o să ştiu pentru ce centură voi boxa. Sper ca anul viitor să boxez şi în România”, a declarat gorjeanul.
Oficialii şi jucătorii Pandurilor au apreciat gestul lui Alex Gabroveanu.
,,Bineînţeles că a contat. A trimis un mesaj de agresivitate, de putere, disciplină. Chiar dacă vorbim de alt sport, reperele sunt aceleaşi”, a declarat antrenorul Adrian Bogoi.
,,Vă daţi seama că ne-a motivat, pentru orice sportiv contează când vezi că lumea e alături de tine. Suporterii noştri au fost senzaţionali astăzi şi oricum eram motivaţi pentru că doream să ne salvăm din punct de vedere sportiv. Îi mulţumim lui Dumnezeu că s-a terminat aşa, am dat dovadă de tărie de caracter”, a spus George Tudoran după victoria cu Timişoara.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here