Furt la Trezorerie

159

O importantă sumă de bani a fost furată săptămâna trecută din casieria Trezoreriei Gorj, după ce o angajată a instituţiei a lăsat cheia pe un birou nesupravegheat. Poliţiştii desfăşoară cercetări pentru a-l identifica pe autorul furtului. Între timp, pe numele casierei a fost întocmit dosar penal pentru neglijenţă în serviciu.

Furtul a avut loc joi, 20 noiembrie, în jurul orelor 13:00. Hoţul a profitat de neatenţia angajatei şi a furat cheia lăsată pe un birou. A folosit apoi cheia furată pentru a pătrunde într-o încăpere a instituţiei, de unde a sustras o sumă importantă de bani. Se pare că ar fi vorba de circa 40.000 lei.
Poliţia a fost sesizată cu privire la comiterea furtului trei ore mai târziu iar acum desfăşoară cercetări pentru identificarea hoţului. „La data de 20.11.2014, ora 16:00, Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin SNUAU 112 de către P. G., 45 ani, din Târgu-Jiu, despre faptul că, în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 13:15, o persoană necunoscută, folosind o cheie sustrasă anterior de pe un birou lăsat nesupravegheat, a pătruns într-o încăpere a unităţii, de unde a sustras o sumă de bani. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Cercetările continuă în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului”, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

Dosar penal pentru casieră
Cu dosar penal s-a ales şi angajata care a lăsat cheia pe birou.
Femeia în vârstă de 45 de ani, casieră în cadrul instituţiei, este cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de neglijenţă în serviciu.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here