Furau aparatură electronică din maşinile târgujienilor

343

MONTAT_CDDoi tineri de 19 şi, respectiv, 20 de ani, din comuna Scoarţa, sunt suspectaţi de mai multe furturi din autoturisme ce erau parcate în municipiul Târgu-Jiu. Cei doi au fost găsiţi de oamenii legii într-o maşină, într-o parcare, având la ei mai multă aparatură electronică, aceasta atrăgând atenţia oamenilor legii. Demarând cercetările, aceştia au stabilit că obiectele fuseseră furate.

Bogdan C., de 20 de ani şi Ionuţ P., de 19 ani, ambii din Scoarţa, au atras atenţia unor poliţişti pentru că se aflau într-o maşină parcată ticsită cu aparatură electronică. Luându-i la întrebări şi începând cercetările, oamenii legii au aflat că respectivele piese de aparatură fuseseră furate din maşini parcate în municipiul Târgu-Jiu. “În această dimineaţă (n.r. – ieri dimineaţă), la ora 04:00, o patrulă mixtă de ordine şi siguranţă publică, formată din poliţist-jandarm, au observat într-o parcare din municipiul Târgu-Jiu un autoturism suspect, în interiorul căruia au fost identificaţi Bogdan C., de 20 de ani şi Ionuţ P., de 19 ani, ambii din comuna Scoarţa, judeţul Gorj”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Tineri cu „experienţă”

În autoturismul suspecţilor au fost găsite patru radio CD-uri şi două radiocasetofoane auto pe care cei doi tineri le furaseră în noaptea de 24 spre 25 octombrie din mai multe autoturisme. Bărbaţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pe numele lor fiind întocmit dosar penal pentru furt calificat.

Potrivit lui Tică, cei doi obişnuiau să se ocupe cu astfel de lucruri, pe parcursul cercetărilor stabilindu-se faptul că aceştia ar putea fi, de asemenea, făptaşii mai multor furturi de acest gen întâmplate în Târgu-Jiu.

“Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestora, tinerii fiind suspectaţi de comiterea mai multor astfel de infracţiuni pe raza municipiului”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here