Fundația lui Ponta nu face competiție politică PSD

438

Fostul premier Victor Ponta a reafirmat, luni, că “Black Sea Regional Projects 2020”, fundația pe care a înființat-o, nu are scopul de a face competiţie politică PSD sau vreunui alt partid, el subliniind că “povestea” cu supărarea unor lideri social-democraţi pe iniţiativa sa a fost una de presă.

“E un lucru bun că sunt mulţi miniştri pentru că, repet, e vorba de nişte oameni care nu doar au comentat probleme de sănătate sau de agricultură sau de educaţie sau de justiţie, ci au participat efectiv şi ştiu despre ce vorbesc şi au şi un bagaj de relaţii. Aşa cum eu îi cunosc pe prim-miniştri, pe liderii politici din regiune, aşa îi cunosc ei pe miniştri sau pe cei care activează în acelaşi domeniu. Chestiunea cu partidul a fost una mai mult de presă. (…) Cu Liviu Dragnea am discutat şi a înţeles foarte clar”, a făcut public, ieri, Ponta. El a subliniat că “fundaţia are cu totul şi cu totul alt scop, nu acela de a face competiţie politică cuiva şi cu atât mai puţin PSD”.
Victor Ponta a explicat că prin “Black Sea Regional Projects 2020” îşi propune, dintr-o perspectivă neguvernamentală, să sprijine continuarea unor proiecte economice regionale în care şi România este implicată.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here