Fugaru ameninţă cu o înregistrare cu Călinoiu

342

fugaruSupărare mare în PRM Gorj! Din nou liderul organizaţiei judeţene a acestui partid, Ion Fugaru, şi-a exprimat nemulţumirea faţă de faptul că s-au luat decizii, fără ca el să fie consultat.

Este vorba de numirea preşedintelui organizaţiei municipale, Gheorghe Bucălăete, în cadrul ATOP. Fugaru spune că un rol important în această numire l-ar fi avut preşedintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu. Numirea lui Bucălăete a fost făcută cu acceptul lui Costel Avram, responsabilul de zonă. Fugaru spune că va da publicităţii, în curând, o înregistrare cu toată discuţia dintre reprezentanţii PRM şi cei ai PSD, pentru a înlătura astfel toate suspiciunile cu privire la minciuni.

Liderul PRM Gorj a mai declarat că este nemulţumit şi de suma obţinută în urma şedinţei de Consiliu Judeţean de vineri, când bugetul a fost repartizat pe localităţi. Fugaru spune că Primăria Târgu Cărbuneşti, al cărei viceprimar este, va ataca în Contencios Administrativ, decizia consilierilor judeţeni de a împărţi bugetul judeţului.
Mihai Duţă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here