Fructe și dulciuri pentru pacienții de la Oncologie

1082

Cei 26 de bolnavi internați la Secția de Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu au primit fructe și dulciuri din partea unei angajate a Centrului de plasament de la Târgu Cărbuneşti.
La fel ca în anii trecuți, Claudia Șerban, a cărei viață a fost schimbată de lupta împotriva cancerului, în trecut fiind diagnosticată cu această boală nemiloasă, nu i-a uitat pe bolnavii care au mare nevoie de sprijin.
„Cu sprijin și din partea Feliciei Fugaru, care a achiziționat portocale, Claudia Șerban a pregătit, din partea sa, zeci de plase cu dulciuri, care pot fi consumate de pacienții oncologici, și fructe benefice pentru imunitate și le-a adus la sfârșitul săptămânii trecute la SJU Târgu-Jiu”, au anunțat reprezentanții Spitalului Județean.
Claudia Şerban este angajată a Centrului de plasament de la Târgu Cărbuneşti și în ultimii ani s-a implicat în foarte multe activități caritabile. „Susţinerea familiei contează foarte mult în lupta cu boala oncologică.
Bolnavii de cancer nu sunt puternici, sunt cei mai fragili oameni. Ei râd ca să îi facă fericiţi pe cei care sunt lângă ei şi adorm plângând, se trezesc plângând.
Am reuşit să înving boala cu sprijinul familiei, colegilor şi prietenilor. Le-am făcut o mică bucurie!”, a spus Claudia Șerban.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here