Foto: Podul penal de la Andreeștii de Vladimir s-a rupt!

1805

Podul construit de Gatmat PROD, firma afaceristului Sucitu, care a luat banii în avans pentru investiția nefinalizată, în cauză vinovații cu primarul în frunte fiind trimiși în judecată, s-a stricat deja, după ploile din ultimele zile.

La intrarea pe pod stratul pe partea unde se face accesul pietonilor, asfaltul s-a distrus, în construcția, recepționată cu doar câteva luni în urmă, apărând o gaură.

Gaura a apărut cu doar câteva zile înainte ca inculpații, unul fiind și primarul liberal al comunei Vladimir, să se prezinte la instanță de judecată, pe 2 iunie, în dosar fiind vorba de un prejudiciu de 270.000 de lei.

Firma lui Gheorghe Sucitu a mai realizat o lucrare la un pod din Jupânești și în acest caz construcția fiind una cu probleme, podul făcând ,, valuri”.

1 COMENTARIU

  1. Dehhh,asa i in viata cind dai constructii aprozaristilor ! Nu ma mira de ce dosarele se aduna si aprozaristul prinde ,,culoare,, pardon,pierde ,,culoare,, !Cineva trebuie sa poarte responsabilitatea si sa arate ,,coloana,, ! Apropos, nu ,,Coloana Infinitului,, stim ca si face veacul in apropierea acesteia dar, noi ne rezumam numai la cea verticala omeneasca care arata ca ai integritate si implicare , si ca dosarele,faptele,sumele incasate vor fi rezolvate si cei vinovati pedepsiti ! Pacat de aceste localitati ,cetatenii fiind pacaliti cu ,,realizari,, doar pe hirtie,si culmea de niste ,,analfabeti,, ! Mirare,nuu,niciodata !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here