FOTO: Fotbalist de la Jiul Rovinari, dat în urmărire națională după ce a dispărut de acasă

2573

Un fotbalist de la CS Jiul Rovinari 2016, în vârstă de 15 ani, elev în clasa a VIII-a la Școala Gimnazială Fărcășesți, care a dispărut fără urmă de pe data de 21 martie, a fost dat în urmărire națională. Mama lui Ciprian Gabriel Gugu le-a spus poliţiştilor că şi-a văzut fiul ultima dată în ziua dispariţiei, atunci când i-ar fi luat telefonul și nu i-ar fi permis să meargă la Rovinari, la antrenamente, pentru că, deși avea rezultate bune la școală, obținuse o notă slabă la simularea Evaluării Naționale, la matematică. Aceasta a cerut, în noaptea de joi spre vineri, ajutorul polițiștilor.

“La data de 21 martie, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizaţi de o femeie de 30 de ani, din comuna Fărcășești, cu privire la faptul că fiul său minor, Gugu Ciprian Gabriel, de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, iar până în prezent nu a mai revenit.
Din verificările efectuate de poliţişti la faţa locului s-a stabilit faptul că minorul Gugu Ciprian Gabriel nu este cunoscut cu plecări de la domiciliu.

În momentul plecării de la domiciliu, minorul purta un tricou de culoare roșie cu scris de culoare albă în zona pieptului, pantaloni de trening de culoare gri, iar în picioare purta o pereche de papuci din cauciuc de culoare albastră.

 

În cauză, poliţiştii au dispus punerea minorului în urmărire la nivel naţional. Persoanele care pot da detalii cu privire la identificarea minorului, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112, sau să se deplaseze la cea mai apropiată subunitate de poliţie”, a declarat Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Detalii în ediția de mâine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here