FOTO: Cea mai sexy protestatară #șîeu, în brațele tânărului care s-a urcat pe turnul CET din Târgu-Jiu 

7630

Șoferul de tir supranumit ”Spiderman de România”, s-a alăturat protestului „#șieu”, inițiat de omul de afaceri Ștefan Mandachi, din Suceava. În timp ce se afla în Suedia, alături de prietena lui, tânărul din Cluj a reușit să impresioneze, din nou, după ce, în 2016, s-a urcat pe un turn înalt de peste 250 de metri, la Târgu-Jiu și a stat agăţat într-o mână, fără nicio măsură de securitate.

Eu și prietena mea Mia ne-am cunoscut în Suedia. Ea este de origine libaneză, este născută în 1993, la fel ca mine. Ea m-a întrebat de ce am plecat din țara mea natală și i-am explicat situația din România în care intră, politică, infrastructură, sistemul de învățământ. Fiind o fată cu mult bun simț și o educație impecabilă, a rămas marcată față de țara noastră, a românilor. Și i-am arătat și despre protestul domnului Mandachi din Suceava care a reușit să tragă un semnal de alarmă. Și mi-a venit ideea să personalizăm un tricou cu hashtag-ul #șîeu să susținem România de la mii de kilometri distanță, Mia a îmbrăcat tricoul și am făcut o poză pe care să o postăm pe internet. Știm cu toții că o femeie mai dezbrăcată prinde mai bine la public, de asta Mia este 《puțin mai dezbrăcată》, dar totodată decentă. (…) Ceea ce a declanșat Mandachi este un semnal de alarmă. (…) Cred că a încercat să ne deschidă ochii, că se poate schimba ceva dacă ne unim, dar noi, milioane de români suntem împrăștiați prin toate colțurile lumii, în loc să stăm în România și să luptăm pentru pământul nostru„, a declarat tânărul din Cluj, pentru Gorjeanul.

În 2017, Marius s-a cățărat pe pancartele de la intrarea în fiecare județ. Fotografiile fac parte din albumul ”41+1”, postat de acesta pe o cunoscută rețea de socializare.

1 COMENTARIU

  1. Vai de capul vostru… aia e Mia Khalifa, fost star porno, nu are nici o legătură cu băiatul de care vorbiți.
    Probabil și tricoul sau fața ei sunt photoshopate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here