FOTO: Accident la Câmpu Mare

796

Evenimentul rutier a avut loc în această dimineață, pe raza localității Câmpu Mare. Primele informații arată că o femeie de 33 de ani, din Novaci, are nevoie de descarcerare. “În timp ce se deplasa din direcția Târgu-Jiu spre Novaci, femeia a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu autoturismul în șanț. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

O ambulanță se afla în zonă, în momentul producerii accidentului.

“În această dimineată am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza localității Scoarța, satul Câmpu Mare, în care a fost implicat un autoturism care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Jiu, care au constatat că, în urma impactului a rezultat o victimă de sex feminin, în vârstă de 33 de ani. Din fericire, în momentul impactului, în zonă se deplasa o ambulanță care a surprins evenimentul. Echipajul ambulanței i-a acordat primul ajutor calificat victimei până la sosirea echipajului SMURD care a preluat-o pe femeie în stare de conștiență și a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Târgu-Cărbunești.
Echipajul pentru descarcerare a asigurat măsuri de protecție specifice având în vedere că autovehicului în care se afla femeia s-a răsturnat și exista posibilitatea ca în urma unor scurgeri de carburant să se producă și alte situații de urgență”, a precizat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here