FOTO: 20 de familii, cadonate de PSD Târgu Jiu

1098

Aseară, social- democrații din PSD Târgu Jiu au mers la 20 de familii din municipiu pentru a le duce cele necesare pentru o masă îmbelșugată. Micuții s-au bucurat de vizita primită, iar oaspeții au promis că vor ajunge și la anul.De asemenea, în Joia Mare, o zi plină de semnificații pentru creștinii ortodocși,  sociali-democrații au ajuns în toate cartierele municipiului pentru a împărți trecătorilor câte o felicitare și produse dulci.

Președintele PSD Târgu Jiu a precizat că astfel de acțiuni sunt normale, iar cât privește darurile, acestea au mers la  oamenii care aveau reală nevoie, fiind un gest de normalitate în preajma sărbătorilor pascale.

“Continuăm să fim alături de locuitorii Municipiului Târgu Jiu în toate momentele importante din viața unui om. Am reușit să transpunem joimărelele  în într-o felicitare de sfintele sărbători pascale și dulciuri. Totodată, am vrut să fim aproape de copiii pentru care destinul nu a fost prea darnic. Ne bucurăm că am reușit să le aducem un zâmbet pe buze în prag de sărbători. Organizația PSD Târgu Jiu urează tuturor urează tuturor ca Lumina Sfântă a acestei mari sărbători să vă călăuzească pașii, să vă aducă sănătatea și fericirea care să dăinuie veșnic în preajma dumneavoastră”, a declarat Aurel Popescu, președinte PSD Târgu-Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here