Fostul șef al unui serviciu deconcentrat, cu adeziune la un partid politic!

1365

Marius Mănescu, cel care a condus timp de 12 ani Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Gorj, schimbat din funcție de câteva luni, a semnat cu ALDE. Mănescu susține că nu a mai făcut politică și cu șase luni în urmă nici nu credea că va ajunge vreodată în această ipostază.

Noul membru va face parte din organizația municipală a ALDE Târgu Jiu. Mănescu a menționat că a fost convins să facă pasul spre ALDE Gorj, după ce a auzit discursul, de duminică, al liderului Ion Iordache, la Conferința de Alegeri a PSD. ,,Am luat decizia de a activa și eu într-o organizație politică în județul nostru. Ce m-a determinat să fac acest pas, a fost dorința de a mă implica în schimbarea unor lucruri care nemulțumesc tot mai mulți cetățeni”, a spus Mănescu, în conferința de presă a ALDE Gorj.
A.S.

1 COMENTARIU

  1. Cum sar cățeii de partid dintr-o căruță în alta! Păi, ajunsese ”drector” pe baza de concurs?! Nu fusese uns de haita de partid?! Și, ce s-a mai supărat când i-am spus că călinoiu-i analfabet! ce s-a mai supărat, parcă era vorba despre un apropiat al ”mnealui. HOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here