Fostul director al SE Turceni, sancționat pentru comentarii anti-administrație pe Facebook!

2753

Dumitru Dumitrașcu, șef Serviciu Tehnic la SE Craiova II, a fost mutat cu serviciul la SE Turceni, de luni, 18 martie, cu delegare pentru 60 de zile, pe postul de șef Serviciu Eficiență Economică. Totul, deoarece și-ar fi permis să comenteze, de pe pagina sa de socializare, mai multe articole de presă, care sancționau decizii luate de administrația companiei. Dumitrașcu a fost director al SE Turceni în perioada 1991-1993, dar și director al SE Ișalnița în perioada august 2013-februarie 2015.

Practic, salariatul și-a exprimat liber punctul de vedere pe niște subiecte clare, care nu aveau nevoie de alte demonstrații, dar a fost luat la ochi de superiori, care l-au pedepsit mutându-l cu serviciul mai departe de casă. Mai exact, Dumitru Dumitrașcu, de loc din Craiova, a fost pus pe drumuri, timp de două luni de zile, pentru a înțelege că punctele sale de vedere îi pun în pericol locul de muncă. Acesta este, de altfel, modul preferat de administrație de a lupta împotriva curentului de opinie, existent în CEO.Salariatului i s-a comunicat doar o copie de pe decizia de delegare pe 60 de zile, fără motivația mutării. Se mai arăta acolo, sec, doar că în baza unei hotărâri de Directorat, acesta trebuia să fie mutat cu serviciu, dar nu i s-a dat acestuia nici hotărârea de Directorat și nici raportul care a stat la baza deciziei. Se ia în calcul un proces cu cei vinovați, pe care ar urma să-i acuze, în nume personal, de abuz.
A.STOICA

1 COMENTARIU

  1. Deci nu se mai foloseste sanctiunea de taiere din salariu a 30% pe trei luni, cum imi dadea el mie?Hopa, nu mai exista ROI-ul (REgulamentul de Ordine Interioara) prin care oricarui director i se permitea sa faca orice abuz grosolan voia? In rest, tot respectul fata de profesionalismul si integritatea Domnului Director Tehnic, Teava!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here