Foştii angajaţi ai Căminului de Bătrâni Novaci se recalifică

192

În cursul zilei de joi, 16 dintre cei 22 de foşti angajaţi ai Căminului de Bătrâni Novaci au ajuns la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj cu dosarele de şomaj. Aceştia au optat pentru cursuri de recalificare în diferite domenii de activitate.

Aşa cum stabiliseră încă de la începutul acestei săptămâni, foştii angajaţi ai Căminului de Bătrâni Novaci s-au prezentat joi la AJOFM pentru a-şi înregistra dosarele de şomaj. Potrivit conducerii instituţiei, 16 dintre cele 22 de persoane aşteptate au avut dosarele complete. În plus, acestea şi-au exprimat şi opţiunile în privinţa cursurilor de recalificare profesională pe care le vor efectua în perioada următoare. „16 persoane au venit cu dosarele complete. Cât priveşte cursurile pe care le-au ales, cinci persoane au optat pentru cursul de ospătar, o persoană pentru lucrător în comerţ, doi pentru manager în turism, patru pentru cursul de operator-calculator, iar patru persoane nu au avut, deocamdată, nicio opţiune”, a explicat Romeo Chiriac, directorul executiv al Agenţiei Judeţene pentru Ocupare Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj.
În următoarele zile sunt aşteptaţi la sediul AJOFM Gorj şi ceilalţi foşti angajaţi ai Căminului de Bătrâni Novaci, pentru a-şi depune dosarele de şomaj şi pentru a alege un curs de recalificare profesională.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here