Fosta ,,comisăreasă” Michi aspiră la o funcție de conducere la DGASPC

322

Anca Michi, fostul comisar șef al Comisariatului pentru Protecția Consumatorului Gorj, transferată în vara anului trecut de la această instituție la Direcția Județeană pentru  Asistență Socială și Protecția Copilului(DGASPC) Gorj, se vrea promovată, prin concurs, șefă a Biroului Achiziții și Contractări din cadrul DGASPC. Michi este, de altfel, chiar singura care și-a depus dosarul pentru funcția scoasă la concurs pentru data de 23 august, postul în cauză fiind singurul care, în mod ciudat, nu a fost publicat la sediul instituției.

Anca Michi rămăsese, anul trecut, pe lângă CJPC Gorj după revenirea la cârma instituției a actualului director, motiv pentru care a dat serios din coate pentru a-și aranja un transfer avantajos la o instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Gorj. Michi a ajuns astfel în vara lui 2015 salariată pe un post de inspector la Resurse Umane în cadrul DGASPC Gorj, loc în care avansează rapid la funcția de consilier juridic, ocupat fără concurs, ci prin ordin. Fostul comisar ajunge astfel consilier juridic al DGASPC, și prestează până în prezent la Biroul Achiziții și Contractări pe care vrea acum să-l conducă, fără o concurență pe post.

Funcție și salariu majorat
Michi se vrea astfel în legalitate, dar și cu un salariu majorat la 2500 de lei lunar, motiv pentru care s-a și înscris, fără emoții, la concursul din 23 august pentru funcția de șef Birou. Salariata este convinsă că nimeni din instituție nu-i va face concurență și chiar și din afară atâta timp cât datele legate de concurs din neglijență ori nu, nu au fost publicate la sediul instituției, reclamă chiar colegii juristei Michi.
Deocamdată, nu se cunoaște de ce probe va trebui să treacă Michi, dar se vehiculează că postul îi va reveni fără probleme.
Anamaria Stoica

1 COMENTARIU

  1. Oameni buni copiii mor de foame iar acest mare intelectual Cotruna face prapad si jaf .Isi angajeana zeci de directori fara concursuri sefi si sotiile acestora si nimeni nu zice nimik.Dle Popescu sunteti presedinte opriti jaful de la protectie …..miki e doar un caz o sa mai fie si au mai fost….dati drumul dosarelor unde e cercetat acest individ cotruna…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here