Forţele de ordine gorjene, cu ochii pe suporterii „câinilor roşii”

301

stadion (9)Peste 200 de jandarmi vor încerca să ţină piept, în această seară, suporterilor „câinilor roşii”, veniţi la Târgu-Jiu cu ocazia meciului dintre Dinamo şi Pandurii.

Forţele de ordine se reunesc, astfel, pentru a asigura liniştea şi ordinea, cu atât mai mult cu cât se ştie faptul că suporterii dinamovişti sunt destul de gălăgioşi.

Procentul de interzicere a accesului la acest meci este covârşitor, între suporterii dinamovişti şi cei ai Pandurilor.
Aşa se face că, din totalul de 40 de persoane care nu au voie să intre la acest meci, trei sunt târgujieni, unul este de la Cluj iar restul de 36 sunt suporteri ai echipei Dinamo Bucureşti. Din această cauză, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Gorj, Alin Ivan, „peste 200 de jandarmi din cadrul IJJ ,,Tudor Vladimirescu” Gorj şi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică cu ocazia desfăşurării meciului de fotbal dintre echipele Pandurii Lignitul Târgu-Jiu şi F.C. Dinamo Bucureşti, din cadrul etapei a XXVI-a Ligii I de fotbal”.
Acest meci de fotbal este considerat unul cu grad ridicat de risc, prin urmare desfăşurarea de forţe fiind una destul de puternică, pentru a ţine în frâu orice posibil scandal.
Jandarmilor li se vor adăuga şi efective din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj şi Poliţiei Comunitare Târgu-Jiu.
De asemenea, în conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008, la această manifestare sportivă vor fi prezenţi prefectul Judeţului Gorj şi un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.
Potrivit lui Alin Ivan, jandarmii vor acţiona şi în cadrul patrulelor auto, pe timpul afluirii şi defluirii suporterilor echipei oaspete spre stadion, dar şi în punctele vulnerabile situate pe traseele de deplasare ale acestora.
Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here