Finul Niculinei Stoican, complice la furtul de la Moi

412

furtRomulus Negroiu, fost antrenor al Energiei Rovinari şi profesor de educaţie fizică la Şcoala Generală nr. 1 din oraşul Rovinari, a fost reţinut ieri de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la infracţiunea de furt calificat.

Romulus Negroiu, profesor de sport în vârstă de 35 de ani, a fost reţinut de oamenii legii în cazul furtului de bijuterii şi bani în valoare de 105.000 euro de la o casă din satul Moi, comuna Bâlteni. Acesta este cel care l-a instigat pe făptaşul C.T.R., de 30 de ani, să comită furtul chiar din casa părinţilor profesorului. Hoţul este cercetat în prezent, el primind în cursul zilei de marţi, 18 ianuarie, un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 20 de zile.

Ieri, Romulus Negroiu a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii au constatat că, în noaptea de 8 spre 9 ianuarie, prietenul acestuia a pătruns prin efracţie în casa din Moi, de unde a sustras bani şi bijuterii. Prejudiciul cauzat a fost estimat la suma de aproximativ 100.000 de euro, iar peste 90 % a fost recuperat de poliţişti pe parcursul investigaţiilor. Oamenii legii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

Niculina Stoican, proprietara banilor şi a bijuteriilor?!

Surse din rândul anchetatorilor spun că celebra cântăreaţă de muzică populară Niculina Stoican este rudă cu familia Negroiu din satul Moi şi că aceasta ar fi cerut familiei Negroiu să aibă grijă o perioadă de banii şi bijuteriile care, ulterior, au fost furate. Din păcate, Romulus, fiul familiei, a decis să însceneze un furt, act pe care a contat pe un prieten de-al său, care a intrat pe geamul casei din Moi.

Atât Romulus Negroiu, cât şi făptaşul arestat la începutul săptămânii de către poliţiştii gorjeni, riscă să înfunde puşcăria chiar şi 15 ani de zile.

Izabella Molnar

1 COMENTARIU

  1. Pai tzaganu, tot tzagan ramane si ce naste din pisica tot soareci manaca! Canica “r”omica ce exemplu dai tu la elevii de la scoala? Alo, inspectoratul Scolar il mai tineti pe infractorul acesta sa invete copii cum se “ciordesc” 105.000 de euroi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here