Finanțări importante, semnate astăzi de Raluca Turcan, la Târgu Jiu

1831

Astăzi, de la ora 10:30, vor fi semnate, la sediul Primăriei Municipiului Târgu Jiu, contractele pentru continuarea lucrărilor la șoseaua de centură a orașului (43 milioane euro) și pentru podul de la Lainici (5 milioane euro, aici urmând a se amenaja și o parcare). “Evenimentul are loc în prezența Ralucăi Turcan, vicepremierul României.
Într-o perioadă scurtă, beneficiind și de ajutorul noului guvern, am reușit să semnăm o serie de contracte deosebit de importante pentru Târgu Jiu, cum ar fi reabilitarea Casei de Cultură, sau demararea marilor proiecte europene prin care am adus la Târgu Jiu 70 de milioane de euro. Acum este ușor să ne imaginăm unde am fi ajuns dacă aceste proiecte nu ar fi fost ținute la sertar de fosta guvernare. Important este că am reușit să obținem ce ne doream și putem continua procesul de transformare a orașului. Pentru Târgu Jiu, atât varianta ocolitoare, cât și podul din Defileul Jiului sunt investiții vitale pentru dezvoltarea comunității”, a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

1 COMENTARIU

  1. Această bălaie nu este bună nici de traseistă dar în țara tuturor posibilităților se poate orice de aceea țara merge din rău în mai rău având la conducerea țări și în șparlament după lovitura de stat din 89 doar criminali, țigani, bozgori și sasalăi, rușine gunoaiele ale societății românești

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here