Fiica vitregă a managerului SJU Târgu-Jiu și un asistent medical principal, sancționați la salariu pentru filmarea din Secția Psihiatrie

1015

Prin intermediul unui comunicat de presă, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, Gigel Capotă, a anunțat, ieri, că acea comisie de cercetare disciplinară, care a verificat incidentul din Secția Psihiatrie a SJU, a luat măsuri, inclusiv cu fiica sa vitregă. Mai exact, registratorul medical Pușcașu Diana Ana Maria și asistentul medical principal Drumen Marius Constantin au fost sancționați la salariu, mai exact acestora li se va opri 10% din chenzină timp de trei luni. Hotărârea a avut la bază și avizul Comisiei de Etică a SJU.
Potrivit documentului remis presei, fiica vitregă a managerului Capotă nu a scăpat de sancționarea disciplinară pentru că a filmat și a distribuit pe facebook pacienți cu probleme psihiatrice în ipostaze sexuale, deși, inițial, respectiva a părut favorizată de situația creată chiar de aceasta. Decizia a fost luată de comisia de cercetare disciplinară la cinci săptămâni, după apariția dovezilor în presa locală și națională. Cei doi au posibilitatea să conteste sancțiunea primită de la angajator.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here