Fiica fostului inspector adjunct al IPJ, angajată la ITM Gorj!

6655

Alexandra Anca Frățilescu, fiica fostul inspector adjunct al Inspectoratului Județean de Poliție Gorj, Ion Frățilescu(detașat în starea de urgență la IPJ Harghita), este ultima angajată a Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj. Fiica polițistului a venit prin transfer de la ITM București, pe postul de inspector de muncă, clasa I, grad profesional asistent. Interesant este că, Alexandra Frățilescu, are o vechime în muncă de doar un an și jumătate, anterior angajării la instituția bucureșteană lucrând la un SRL.

În echipa lui George Romanescu și-a făcut loc cu începere din 2 iunie 2020, fiica lui Ion Frățilescu, adjunctul IPJ Harghita, care a contestat în instanță detașarea sa de la IPJ Gorj. Fiica polițistului a fost angajată în ianuarie 2019 în ITM București, ca acum să revină, prin transfer în Gorj.

Alexandra Frățilescu va face echipă cu o altă rudă în instituție, adică cu verișoara ei, fiica unchiului Gheorghe Frățilescu. Este vorba despre Bianca Văcaru Polina, angajată în august în ITM Gorj, pe postul de inspector debutant comunicare. Gheorghe Frățilescu a fost cercetat în dosarul,, Mafia Permuselor” de la Gorj. Bianca Văcaru Polina este soția unui polițist care a fost cercetat de DGA Mehedinți, anul trecut.

La finalul lunii trecute, în ITM Gorj a fost angajată și Becheru Ancuța Violeta, pe un post de inspector de muncă. Aceasta este nora unui judecător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here