Festivalul mediteranean revine la Târgu-Jiu în acest weekend. Evenimentul se va desfășura în perioada 29 septembrie – 1 octombrie, în Piața Prefecturii. Gorjenii vor putea degusta o varietate largă de fructe de mare și dulciuri turcești.
,,Atunci când mâncarea mediteraneană și cea turcească își dau întâlnire în același loc, crează o explozie de arome și gusturi deosebite care te așteaptă să le descoperi. Festivalul unde vei găsi varietatea cea mai largă de fructe de mare, vine în orașul tău, la Târgu-Jiu (Piața Prefecturii), în perioada 29 septembrie – 1 octombrie. Vă invităm să descoperiți o experiență gastronomică mediteraneană live, senzațională unde vedeta va fi king crab, alături de preparate precum: creveți, caracatiță, paella, pui de baltă, homari, rapane, scoici, fritto mișto, creveți în sos de unt și usturoi, lobster, raci, langustine și multe altele… Iar pentru iubitorii de dulciuri și juniori avem pregătite: plăcinte turcești preparate live, baklavale (cea mai variata gamă), tantuni, înghețată turcească.
Fanii grătarelor cu specific turcesc vor găsi: kofte, cotlet de berbecuț la grătar, adana kebab, frigărui de pui/vită la grătar, șiș kebab și multe alte surprize ce așteaptă să fie descoperite”, au transmis organizatorii Festivalului Fructelor de Mare și Deliciilor Turcești.
Izabella Molnar