Festival culinar cu fructe de mare și dulciuri turcești, în weekend, la Târgu-Jiu

1035

Festivalul mediteranean revine la Târgu-Jiu în acest weekend. Evenimentul se va desfășura în perioada 29 septembrie – 1 octombrie, în Piața Prefecturii. Gorjenii vor putea degusta o varietate largă de fructe de mare și dulciuri turcești.

,,Atunci când mâncarea mediteraneană și cea turcească își dau întâlnire în același loc, crează o explozie de arome și gusturi deosebite care te așteaptă să le descoperi. Festivalul unde vei găsi varietatea cea mai largă de fructe de mare, vine în orașul tău, la Târgu-Jiu (Piața Prefecturii), în perioada 29 septembrie – 1 octombrie. Vă invităm să descoperiți o experiență gastronomică mediteraneană live, senzațională unde vedeta va fi king crab, alături de preparate precum: creveți, caracatiță, paella, pui de baltă, homari, rapane, scoici, fritto mișto, creveți în sos de unt și usturoi, lobster, raci, langustine și multe altele… Iar pentru iubitorii de dulciuri și juniori avem pregătite: plăcinte turcești preparate live, baklavale (cea mai variata gamă), tantuni, înghețată turcească.
Fanii grătarelor cu specific turcesc vor găsi: kofte, cotlet de berbecuț la grătar, adana kebab, frigărui de pui/vită la grătar, șiș kebab și multe alte surprize ce așteaptă să fie descoperite”, au transmis organizatorii Festivalului Fructelor de Mare și Deliciilor Turcești.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here