Femeile PSD Gorj, mobilizate pentru turul II al alegerilor prezidențiale!

2735

Deputatul Elvira Șarapatin a întrunit la sediul PSD Gorj, joi după-amiază, câteva zeci de lidere ale organizațiilor de femei social-democrate din județ. Scopul întâlnirii a fost pregătirea pentru campania electorală, turul II, care va începe în scurt timp. La ședință a fost invitat și președintele PSD Gorj, Mihai Weber, care a menționat că Viorica Dăncilă pleacă cu șansa de a ajunge Președintele României.

,,Femeile trebuie să dea dovadă de solidaritate și să o voteze pe Viorica Dăncilă în turul II al prezidențialelor”, a declarat Mihai Weber, președintele PSD în fața celor 50 de social-democrate, prezente la sediul organizației.
Liderul a vorbit după ce deputata Elvira Șarapatin le-a explicat femeilor că Gorjul a demonstrat că a înțeles că Viorica Dăncilă poate să conducă România, după ce a avut o bună guvernare. S-a menționat în sală că PSD s-a situat pe locul 5 la nivel național în privința rezultatelor la scrutin, dar și că PNL a fost la coada clasamentului național fiind urmat doar de câteva județe mici din țară, care au obținut scoruri infime pentru Iohannis.
Femeile PSD și-au spus fiecare punctul de vedere legat de felul cum trebuie să se desfășoare campania în județ și în municipii, s-a vorbit de importanța femeii în familie și societate, dar și despre legătura candidatei PSD cu Gorjul.
Elvira Șarapatin le-a indicat liderelor de femei PSD din județ să se implice în campania electorală, să le explice cetățenilor că Guvernarea PSD a însemnat creșteri de pensii și de salarii, creștere economică și locuri de muncă.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here