Femeile bătăușe care au bătut o altă femeie, la Târgu-Jiu, au ajuns în arest

1070

* Lângă ele a ajuns și un târgujian de 35 de ani

Două femei, din Târgu-Jiu, respectiv județul Ilfov, dar și un bărbat tot din municipiu, au ajuns ieri în arestul IPJ Gorj, după ce, în urmă cu cinci zile, au bătut cu bestialitate o altă femeie. Agresiunea a avut loc într-o zonă foarte circulată din Târgu-Jiu, sub privirile șocate ale trecătorilor.

Infracțiunile de care sunt acuzați cei trei bătăuși
Nimeni nu a intervenit în conflict, astfel că victima a fost dată în repetate rânduri cu capul de asfalt, a fost trasă de păr și bătută cu pumnii și picioarele.
Filmarea cu ce s-a întâmplat în data de 24 august a ajuns în spațiul public și, apoi, la poliția județului Gorj.
Din datele poliției, a reieșit că scandalul și agresiunea au avut loc după un eveniment la care au participat toți cei implicați.
Iată ce spune, într-un comunicat, IPJ Gorj:
,,La data de 26 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu – Biroul de Investigații Criminale, fiind în continuarea cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe, au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj două femei de 36 și 30 de ani, din municipiul Târgu-Jiu și orașul Pantelimon, județul Ilfov, și un bărbat de 35 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe. Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că la data de 24 august a.c., cele două femei, în timp ce se aflau pe raza municipiului Târgu-Jiu, ar fi exercitat acte de violență asupra unei femei de 37 de ani, din comuna Telești, iar bărbatul ar fi exercitat acte de violență asupra unui bărbat de 42 de ani, din comuna Telești.
În cauză polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale”.
În ceea ce o privește pe victimă, aceasta a fost examinată de un medic legist.
M.C.H.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here