Farmacia Victoria a câştigat Liga Prieteniei

703

Cea de-a doua ediție a Campionatului județean de fotbal pe teren redus Liga Prieteniei Târgu Jiu – Fair Play Arena – 2018 a ajuns la final. Jocurile din ultima etapă au fost decisive în stabilirea configurației finale a clasamentului, atât pentru play-off, cât și pentru play-out. Festivitatea de premiere a fost oficiată de Inspectorul Șef al I.S.U. Gorj, Augustin Malacu, alături de reprezentanţi ai sponsorilor care au susţinut competiţia. Marea învingătoare a întrecerii a fost Farmacia Victoria, podiumul fiind completat de IPA 3 Gorj Pompierii și TC Elite YMY Târgu Jiu. Atomic Lions Târgu Jiu, Clasic Târgu Jiu şi Generaţia de Aur au fost formaţiile care s-au clasat pe următoarele locuri. Echipelor clasate pe podium le-au fost acordate diplome, medalii, cupe, echipament sportiv complet, vouchere pentru halbe de bere și vouchere reprezentând taxa de participare la Superliga Națională din perioada 13-15 iulie 2018.
Au fost premiați cei mai buni portari ai competiției – Remus Lilea de la Farmacia Victoria (Play-Off), respectiv Radu Mereșescu de la Power GYM Târgu Jiu (Play-Out), golgheterul campionatului –Raul Bărbăcioru de la Clasic Târgu Jiu și cel mai bun jucător desemnat în urma voturilor reprezentanților echipelor – Claudiu Dumitru de la Farmacia Victoria. Trofeul Fair Play Arena pentru sportivitate și un deosebit spirit de Fair Play i-a fost acordat lui Ionuț Cîrloganu de la AgrofermTârgu Jiu.
De asemenea, au fost acordate recompense arbitrilor din cadrul CJA-AJF Gorj – Daniel Popescu, Daniel Trocan, Gheorghe-Daniel Blîndu, Cătălin Udrescu, Dănuț Bălu și Laurențiu Lupulescu.
Festivitatea de premiere a fost și pentru echipele din play-out, câștigătoare fiind desemnată echipa Energia Târgu Jiu, urmată în clasament de echipele Pirații Licurici și Agroferm Târgu Jiu.
Valoarea totală a premiilor oferite de organizatori și sponsori a depășit 2.000 euro.Remus Lilea (Farmacia Victoria): “Un sezon foarte echilibrat, echipe foarte bune, însă până la urmă noi am reuşit să ne impunem. Este primul premiu individual pe care îl primesc şi sper să mai urmeze, a fost foarte greu. Şi la anul ne propunem acest titlu şi avem speranţe şi de la turneul următor, de la Giurgiu. Vrem să ieşim campioni, altfel nu mai plecăm. O să fie echipe foarte competitive, dar lotul nostru este foarte bun”.

Raul Bărbăcioru ( Clasic Târgu Jiu): “Vreau să le mulţumesc foarte mult colegilor, fără ei nu puteam să iau acest titlu. Sunt nişte clipe extraordinare. La anul sper să putem mai mult, se putea şi în acest an, dar au fost nişte conjuncturi care nu ne-au fost favorabile”.

Claudiu Dumitru (Farmacia Victoria): “Nu a fost uşor, echipele au fost foarte bune din punctul meu de vedere. E clar, fără băieţi nu aş fi reuşit nimic, le mulţumesc din suflet. Nu sunt la primul trofeu, dar mă bucur din toată inima că l-am câştigat, le doresc băieţilor multă baftă şi vedem ce vom face în continuare. Trebuie să venim şi în următorul sezon. E frumos după ce câştigi un trofeu să vii să îl aperi şi să demonstrezi că ai fost cel mai bun. Ne dorim să câştigăm locul 1 şi la turneul naţional. Am un colectiv senzaţional şi cred că vom face o figură frumoasă”.

Cosmin Tutunaru, organizator: “Sperăm că a fost o competiţie reuşită, dovadă că s-au bucurat cei prezenţi aici. Pe întreaga durată a întrecerii a fost bucurie şi fair-play la jocurile disputate. A fost o competiţie frumoasă, cu meciuri echilibrate. Sperăm că cei care au evoluat pe acest teren sintetic o vor face şi în viitor, la următoarele competiţii ale noastre, cu aceeaşi plăcere şi cu aceeaşi anvergură de a juca fotbal pe teren redus”.

Pavel Tutunaru, organizator: “Pentru ediţiile viitoare ne propunem să fim măcar la acelaşi nivel ca şi anul acesta, pentru că nu am mai văzut bucurie ca la această festivitate de premiere. Sperăm să fie mai bine şi pentru jucători şi pentru noi”.
Ediția a III-a a Campionatului Județean de fotbal pe teren redus Liga Prieteniei Fair Play Arena va începe în perioada septembrie-octombrie 2018, dar până atunci vor mai fi alte competiții dedicate copiilor și amatorilor de mișcare.

Rezultatele jocurilor din ultima etapă:
Play-off – sâmbătă, 9 iulie
IPA 3 GorjPompierii – Atomic Lions 2 – 5
Farmacia Victoria Tg. Jiu -Clasic 6 – 5
TC Elite YMY -Generația de Aur 3 – 0
Play-out, sâmbătă, 9 iulie
Pirații Licurici – Power GYM 13 – 3
Sporting Târgu Jiu -Energia 0 – 3
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here