Familie rănită într-un accident la Rânca

3554

Patru persoane au ajuns la spital, luni seara, după ce un tir încărcat cu lemne s-a răsturnat, pe DN 67 C, în zona montană Rânca. Șoferul, soția sa și cele două fiice, au suferit leziuni, în urma accidentului.
,,Un camion încărcat cu lemne, în timp ce cobora din zona Rânca, pe DN 67 C, a pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în șanț. În urma evenimentului rutier, șoferul de 41 de ani, soția sa, de 34 de ani și cele două fiice ale acestora de 9 și 10 ani, din Novaci, care se aflau în cabina camionului, au suferit leziuni și au fost transportați la spital.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Oamenii legii verifică și legalitatea transportului de material lemnos. Potrivit reprezentanților Secției Drumuri Naționale Târgu-Jiu, autocamionul încărcat cu lemne a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat, peste parapetele de beton, de la diferență de nivel de peste 20 de metri, pe partea carosabilă.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here